ASSADULLAH, KLAS ORANJE

Theater van Romeo en Julia

Theater van Romeo en Julia 

Screen Shot 2019-05-17 at 11.56.48.png

Romeo verliefd op Julia een Julia verliefd op Romeo. Romeo en Julia samen  kussen . Veel kussen. Wij zijn  heel veel blij  in theater . Wij zijn samen met school  naar theater  geweest . Iedereen  was heel blij in theater .

Wij zijn heel veel blij om dat meneer Mes was niet was daar. Omdat meneer mes Altijd zagen en boos en zagen en boos zagen en boos .

Wij gaan te voet naar theater . Wij op maandag/5mei naar de theater geweest . Wij samen met onze klas oranje. Romeo en Julia theater in Antwerpen . Dit is ver van Offerandestraat . Daar was veel mensen. Wij heb daar wandelen naar Groenplaats 35 minuut. Daar was ander school ook. Theater was 90 minuut geduurd. Wij zijn daar allemaal  blij . Iedereen veel beterschap.
Proficiat,
Assadullah