KLAS ORANJE

Wat na Marco Polo?

Wij verzamelen om half 9 in de vak oranje. Wij lang wachten op meneer Mes. Wij wandelen met andere klas naar andere school. De naam van de school is Spectrum School Borgerhout. Borgerhout is ver wandelen.

Screen Shot 2019-02-04 at 09.55.01.png

Gevallen veel sneeuw en regen. Wij verdelen in twee groepen. Eerste groep. Wij werken met hout. Wij maken pennenzak van hout en dan mooi maken de pennenzak. Naam schrijven en tekenen hartjes of zo. Daarna wij spelen spelletjes op computer. We spelen Minecraft.

Daarna wij werken creatief en expressie. Wij snijden letters uit papier en plakken op grote kleurpapier. Daarna wij werken doen haarzorg. Wij werken met haar. Haar mooi maken met vlecht. Andere groep. Wij leren hoe moet poetsen. Poetsen van de huis maar ook huis mooi maken : decor. Eerst foto knippen en daarna plakken op de glas. Glas is voor kaarsje.

Daarna wij gaan naar andere klas. De klas is keuken van de school. Daar wij praten met leerkracht. Wat is hygiëne en veiligheid. Daarna naar keuken. Eerst wassen de handen daarna haarnetje voor de haar. Wij moeten maken egel van fruit. De neus is kers. De stekels van de egel van druiven. Als iedereen klaar wij gaan zitten en lekker eten. Daarna wij spelen samen nog bingo.

Screen Shot 2019-02-04 at 09.53.50.png

Bezoek aan andere school heel leuk omdat geen les van mijnheer Mes. Volgende jaar wij gaan naar andere school gaan. Wij hebben gezien hoe moet koken en poetsen. Wij hebben gezien hoe moet haar mooi maken en werken met hout. Bezoek is leuk omdat wij kunnen kijken hoe werken volgend jaar in andere school. Daarna wij terug één groep naar school. Heel koud op de straat. Daarna terug Marco Polo en gaan naar huis. Thuis wij vertellen over mooie dag op andere school.