OBAIDULLAH FAQIRI, KLAS ORANJE

Veel vallen op de ijs

Laatste dag van de schaatsen is laatste dag van school.
Daarna is kerstvakantie.

48416241_2148145888772069_353235745558757376_n.jpg

Schaatsen is niet zo moeilijk. Als iemand kan, dan niet voor hem is moeilijk. In de schaatsen is veel gelachen. Iedereen blij. Soms wij vallen op de ijs. Als iemand komt nieuw naar de schaatsen hij valt veel op de ijs. In de schaatsen kan jij niet zonder de handschoenen naar binnen. Wij hebben naar de schaatsen geweest. Dat was heel leuk met de klas. In de schaatsen is heel koud. Zonder jas kan niet. Wij veel lachen wanneer iemand gevallen. Mevrouw Loes kan mooi schaatsen. Mevrouw Zozan van islam zij leert nieuw mensen schaatsen wanneer iemand niet kan. Meneer Mes veel kan maar niet schaatsen. Na één uur en dertig minuut iedereen is moe. Iedereen neemt afscheid en gaat naar huis. Daarna twee weken vakantie. Kerstfeest.