TECHNISCHE SCHAKEL

De technische schakel heeft een zilveren ring gemaakt. Wij hebben gezocht in internet een zegelring. Wij hebben de juiste maat genomen. Wij hebben uit was een ring gemaakt door vijlen en schuren. Meneer Pieter heeft de ring in zilver laten gieten. Daarna wij zijn naar de school Meir geweest om verder te vijlen, schuren en polijsten. Wij zijn blij met onze ring

KIRINSHIAN ARUMARASA, KLAS ORANJE

WIJ GAAN NAAR DIERENTUIN ANTWERPEN

Hallo wij gaan naar de zoo. Samen om kwart voor negen .
Wij gaan vertrekken naar de zoo .Wij gaan de zoo met de voeten.
Wij zijn samen met onze klas .Wij moeten geen tieket komen.
Wij gaan zoo binnen en wij kijken naar dieren.
Wij hebben gaan zien naar de aap en giraf en olifant en krokodil en slang en leeuw. Die giraf is heel mooi en ook de leeuw is mooi.
Meneer Mes bang van slang. Meneer Mes tatoe van slang.
In mijn land slang gewoon op straat. Niemand bang.

Groetjes

Kiri kiri

Screen Shot 2019-05-23 at 12.06.46.png
Screen Shot 2019-05-23 at 12.07.24.png
Screen Shot 2019-05-23 at 12.07.44.png

ASSADULLAH, KLAS ORANJE

Theater van Romeo en Julia

Theater van Romeo en Julia 

Screen Shot 2019-05-17 at 11.56.48.png

Romeo verliefd op Julia een Julia verliefd op Romeo. Romeo en Julia samen  kussen . Veel kussen. Wij zijn  heel veel blij  in theater . Wij zijn samen met school  naar theater  geweest . Iedereen  was heel blij in theater .

Wij zijn heel veel blij om dat meneer Mes was niet was daar. Omdat meneer mes Altijd zagen en boos en zagen en boos zagen en boos .

Wij gaan te voet naar theater . Wij op maandag/5mei naar de theater geweest . Wij samen met onze klas oranje. Romeo en Julia theater in Antwerpen . Dit is ver van Offerandestraat . Daar was veel mensen. Wij heb daar wandelen naar Groenplaats 35 minuut. Daar was ander school ook. Theater was 90 minuut geduurd. Wij zijn daar allemaal  blij . Iedereen veel beterschap.
Proficiat,
Assadullah

MARWAY AL-ZIHAMEE

Bezoek uit Essen

Vorige week maandag op 28-1-2019 zijn de leerlingen van Sint Jozef op bezoek gekomen naar onze school. Wij hebben groepjes gemaakt. Wij hebben de school laten zien. Wij hebben dat gedaan om elkaar beter te kennen. We hebben samen gespeeld. Daarna hebben we video's gemaakt. Na 3 uur hebben we koekjes gegeten en cola gedronken. Daarna hebben we een stellingen spel gespeeld. En we hebben op elkaars schoot gezeten. Om half 5 vertrokken ze weer naar het station. Wij zijn blij! Ik heb dat heel leuk gevonden.

KLAS ORANJE

Wat na Marco Polo?

Wij verzamelen om half 9 in de vak oranje. Wij lang wachten op meneer Mes. Wij wandelen met andere klas naar andere school. De naam van de school is Spectrum School Borgerhout. Borgerhout is ver wandelen.

Screen Shot 2019-02-04 at 09.55.01.png

Gevallen veel sneeuw en regen. Wij verdelen in twee groepen. Eerste groep. Wij werken met hout. Wij maken pennenzak van hout en dan mooi maken de pennenzak. Naam schrijven en tekenen hartjes of zo. Daarna wij spelen spelletjes op computer. We spelen Minecraft.

Daarna wij werken creatief en expressie. Wij snijden letters uit papier en plakken op grote kleurpapier. Daarna wij werken doen haarzorg. Wij werken met haar. Haar mooi maken met vlecht. Andere groep. Wij leren hoe moet poetsen. Poetsen van de huis maar ook huis mooi maken : decor. Eerst foto knippen en daarna plakken op de glas. Glas is voor kaarsje.

Daarna wij gaan naar andere klas. De klas is keuken van de school. Daar wij praten met leerkracht. Wat is hygiëne en veiligheid. Daarna naar keuken. Eerst wassen de handen daarna haarnetje voor de haar. Wij moeten maken egel van fruit. De neus is kers. De stekels van de egel van druiven. Als iedereen klaar wij gaan zitten en lekker eten. Daarna wij spelen samen nog bingo.

Screen Shot 2019-02-04 at 09.53.50.png

Bezoek aan andere school heel leuk omdat geen les van mijnheer Mes. Volgende jaar wij gaan naar andere school gaan. Wij hebben gezien hoe moet koken en poetsen. Wij hebben gezien hoe moet haar mooi maken en werken met hout. Bezoek is leuk omdat wij kunnen kijken hoe werken volgend jaar in andere school. Daarna wij terug één groep naar school. Heel koud op de straat. Daarna terug Marco Polo en gaan naar huis. Thuis wij vertellen over mooie dag op andere school.

OBAIDULLAH FAQIRI, KLAS ORANJE

Veel vallen op de ijs

Laatste dag van de schaatsen is laatste dag van school.
Daarna is kerstvakantie.

48416241_2148145888772069_353235745558757376_n.jpg

Schaatsen is niet zo moeilijk. Als iemand kan, dan niet voor hem is moeilijk. In de schaatsen is veel gelachen. Iedereen blij. Soms wij vallen op de ijs. Als iemand komt nieuw naar de schaatsen hij valt veel op de ijs. In de schaatsen kan jij niet zonder de handschoenen naar binnen. Wij hebben naar de schaatsen geweest. Dat was heel leuk met de klas. In de schaatsen is heel koud. Zonder jas kan niet. Wij veel lachen wanneer iemand gevallen. Mevrouw Loes kan mooi schaatsen. Mevrouw Zozan van islam zij leert nieuw mensen schaatsen wanneer iemand niet kan. Meneer Mes veel kan maar niet schaatsen. Na één uur en dertig minuut iedereen is moe. Iedereen neemt afscheid en gaat naar huis. Daarna twee weken vakantie. Kerstfeest.